Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες:
Δευτέρα – Παρασκευή - 08:30 - 21:00
Σάββατο 08:30 – 20:00.

2. Αποστολή στον χώρο σας
Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
Η Παράδοση θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση.
Η Επιχείρηση ελέγχει σχολαστικά όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης / παραλαβής. Ως εκ τούτου, κατά την παράδοση των προϊόντων πρέπει να ελέγξετε άμεσα τα προϊόντα που παραλαμβάνετε (ως προς την ταυτότητα, αρτιότητα, κατάσταση, συσκευασία κοκ). Εφόσον διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα φέρουν εμφανείς φθορές, ενδεικτικά κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την Επιχείρηση, είτε καλώντας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, Δευτέρα – Παρασκευή - 08:30 - 21:00 Σάββατο 08:30 – 20:00  στο τηλ. +30 2821 075291 είτε στέλνοντας e-mail στο info@lazaretofishing.gr
Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά κι όχι περιοριστικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές κλπ.)

Έξοδα Αποστολής: Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

3 ευρώ μεταφορικά και 2 ευρώ αντικαταβολή.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 ευρώ. (Η Πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται 2€)

O χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 ημέρες.

Για αποστολές σε άλλες χώρες, μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Γίνε μέλoς στη μεγάλη ομάδα του Lazareto Fishing!

Διάβαζε πρώτος τις ενημερώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν.