Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Lazareto δραστηριοποιείται στη λιανική  ειδών αλιείας, ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του ψαρέματος με έδρα στην Κρήτη πριν από 15 χρόνια, κάνοντας το ψάρεμα πιο αγαπητό και προσιτό σε όλους µε προϊόντα ειδών αλιείας που αντέχουν στον χρόνο και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα η φιλοσοφία μας και το μοναδικό ζητούμενο είναι ένα: Σεβασμός στον πελάτη και σωστή καθοδήγηση!

Επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει απόλαυση στο µέγιστο βαθμό σε ότι αφορά τον υδάτινο κόσμο, προμηθεύοντας από ζωντανά δολώματα έως ένα πλήρες εξοπλισμένο σκάφος. Έχοντας πάντα πελατοκεντρικό χαρακτήρα και φιλική πολιτική προς τον υποψήφιο αγοραστή. Βασικό µέληµα της Lazareto είναι η συνεχής υποστήριξη του Έλληνα ψαρά.

Αφουγκραζόµενη τις ανάγκες του και παρέχοντας μοναδική ποιότητα και ασύγκριτες τιμές. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για τους φίλους της θάλασσας, να γνωρίζουν ότι μέσα στην οικονομική ύφεση που φυσικό είναι να συρρικνώνει τις θαλασσινές τους δραστηριότητες, έχουν ένα δυνατό σύμμαχο o οποίος φροντίζει να µη χάσουν ούτε λεπτό απόλαυσης από τα ψαρέματά τους!

 

lazareto-profile

Γίνε μέλoς στη μεγάλη ομάδα του Lazareto Fishing!

Διάβαζε πρώτος τις ενημερώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν.