Τρόποι Πληρωμής

  1. Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς :   

ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR1201406450645002330001879   Δικαιούχος: Αικατερίνη Ρομάνοβα
EUROBANK     ΙΒΑΝ: GR2502603310000420200545409   Δικαιούχος: Αικατερίνη Ρομάνοβα

(Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας ή την επωνυμία της εταιρίας, ή το Ονοματεπώνυμο σας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

  1. Πληρωμή μέσω Μετρητών ή Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας στο κατάστημα ή στον τόπο παράδοσης σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
    Δεκτές γίνονται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
     
  2. Με αντικαταβολή. Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lazaretofishing.gr συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%).

Για πωλήσεις σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο αγοραστής επιβαρύνεται με το κόστος των φόρων και των τελωνειακών δασμών που θα προκύψουν από την πώληση των αγαθών και θα πρέπει να τους καταβάλλει κατά την παράδοση του προϊόντος σε αυτόν. Παρακαλούμε ελέγξτε με προσοχή τους κανονισμούς που διέπουν την κάθε χώρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lazaretofishing.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.

Γίνε μέλoς στη μεγάλη ομάδα του Lazareto Fishing!

Διάβαζε πρώτος τις ενημερώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν.